WERKEN BIJ ONS

Wij hebben grote dromen.
Help jij ze realiseren?

We zien een toekomst vol mogelijkheden. Een toekomst waar bedrijven goed doen voor zichzelf en voor de wereld. Zo gaat iedereen erop vooruit. We willen daarom doorbraken realiseren in de manier waarop organisaties waarde toevoegen aan de wereld. Spreekt dit jou ook aan? Kijk dan bij onze vacatures.


Vind jij het belangrijk dat organisaties naast economische waarde ook maatschappelijke waarde toevoegen? En wil jij organisaties helpen om dit voor elkaar te krijgen? Kom dan werken bij ons! Als innovatie agent/lead inspireer je teams met oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen die voor nieuwe economische groei zorgen. Samen ontdek je formats om dit te realiseren. Deze zijn vaak technologie en data-gedreven. Ook help je stap voor stap bij het concreet maken en implementeren hiervan. Dit doe je door samen met klanten en partners prototypes en pilots te ontwikkelen. Als laatste presenteer je de ervaringen en uitkomsten hiervan. Het is belangrijk dat je dit goed en overtuigend kan verwoorden.

Wil jij organisaties helpen om naast economische waarde ook maatschappelijke waarde te creëren? En wil je ervoor zorgen dat de formats die we hiervoor ontwikkelen zo’n groot mogelijke impact hebben? Kom dan bij ons werken! Omdat bijna al onze formats technologie en data-gedreven zijn, wordt impact vergroot door data stromen te organiseren en daaruit te leren. Als cloud solution architect vertaal je business formats naar een oplossingsarchitectuur die voldoet aan randvoorwaarden als inpasbaarheid, schaalbaarheid en veiligheid. Je bent goed thuis in een van de veel gebruikte cloud platforms. Kennis van en ervaring met Microsoft Azure is een pre.

Wil jij organisaties helpen om naast economische waarde ook maatschappelijke waarde toe te voegen? En spreekt het je aan om ervoor te zorgen dat dit proces intern op rolletjes loopt? Kom dan bij ons werken! Als Change Lead begeleid en challenge je continue het veranderproces. Succesvol waarde creëren zit in het idee, maar ook in de adoptie en uitvoering ervan. Je geeft het proces vorm, introduceert het en houdt het overzichtelijk. Hiermee help je teams bij het ontdekken en ondersteunen van de nieuwe werkwijze en bij het optimaliseren van processen.

Wil jij organisaties helpen om naast economische waarde ook maatschappelijke waarde te creëren? En wil je ervoor zorgen dat de formats die we hiervoor ontwikkelen zo’n groot mogelijke impact hebben? Kom dan bij ons werken! Omdat bijna al onze formats technologie en data-gedreven zijn, wordt impact vergroot door data stromen te organiseren en daaruit te leren. Als Data Lead is dit jouw taak. Met jouw kennis van nieuwe ontwikkelingen rondom data en artificial intelligence help je organisaties vooruit. Je helpt ze met het in kaart brengen van hun huidige data, met het ontdekken van de mogelijkheden van data en met het goed inrichten van hun datalabs om die mogelijkheden snel te kunnen testen. Ook verbeter je de bedachte formats met technieken zoals machine learning. Dit alles ondersteun je met inventarisaties en presentaties, want managers en specialisten moeten natuurlijk wel overtuigd en geïnspireerd raken van jouw ideeën om impact te vergroten.

Ben jij enthousiast geworden over een van deze vacatures?  En heb je ervaring in een uitdagende profit, non-profit, consulting of ICT-omgeving en een achtergrond in bedrijfskunde, bestuurskunde, business information management of informatie technologie? Wij zoeken kandidaten op verschillende niveaus.

Stages

Zie jij jezelf in de toekomst bij een bedrijf werken dat organisaties helpt om naast economische waarde ook maatschappelijke waarde te creëren? En ben jij net afgestudeerd of ga je binnenkort afstuderen? Kom dan stagelopen bij ons! Vertel ons wat je graag bij Next2 wil realiseren en dan komt de praktijkervaring vanzelf.

Staat er geen passende vacature open, maar denk je dat je heel goed bij ons past?
Mail gerust. Een kop koffie kan altijd!