COME WORK WITH US

We have big dreams.
Come help us realise them!

We can see a future filled with possibilities. A future where companies do what’s right for themselves as well as for the rest of the world. That’s how we all move forward. We are here to help realise breakthroughs in the way organisations add value to the world. Does this kind of thinking resonate with you? Take a look at our job openings.

 

Vind jij het belangrijk dat organisaties naast economische waarde ook maatschappelijke waarde toevoegen? En wil jij organisaties helpen om dit voor elkaar te krijgen? Kom dan werken bij ons! Als Innovation Lead inspireer je teams met oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen die voor nieuwe economische groei zorgen. Samen ontdek je formats om dit te realiseren. Deze zijn vaak technologie en data-gedreven. Ook help je stap voor stap bij het concreet maken en implementeren hiervan. Dit doe je door samen met klanten en partners prototypes en pilots te ontwikkelen. Als laatste presenteer je de ervaringen en uitkomsten hiervan. Het is belangrijk dat je dit goed en overtuigend kan verwoorden.

Wil jij organisaties helpen om naast economische waarde ook maatschappelijke waarde toe te voegen? En spreekt het je aan om ervoor te zorgen dat dit proces intern op rolletjes loopt? Kom dan bij ons werken! Als Change Lead begeleid en challenge je continue het veranderproces. Succesvol waarde creëren zit in het idee, maar ook in de adoptie en uitvoering ervan. Je geeft het proces vorm, introduceert het en houdt het overzichtelijk. Hiermee help je teams bij het ontdekken en ondersteunen van de nieuwe werkwijze en bij het optimaliseren van processen.

Wil jij organisaties helpen om naast economische waarde ook maatschappelijke waarde te creëren? En wil je ervoor zorgen dat de formats die we hiervoor ontwikkelen zo’n groot mogelijke impact hebben? Kom dan bij ons werken! Omdat bijna al onze formats technologie en data-gedreven zijn, wordt impact vergroot door data stromen te organiseren en daaruit te leren. Als Data Lead is dit jouw taak. Met jouw kennis van nieuwe ontwikkelingen rondom data en artificial intelligence help je organisaties vooruit. Je helpt ze met het in kaart brengen van hun huidige data, met het ontdekken van de mogelijkheden van data en met het goed inrichten van hun datalabs om die mogelijkheden snel te kunnen testen. Ook verbeter je de bedachte formats met technieken zoals machine learning. Dit alles ondersteun je met inventarisaties en presentaties, want managers en specialisten moeten natuurlijk wel overtuigd en geïnspireerd raken van jouw ideeën om impact te vergroten.

Zie jij jezelf in de toekomst bij een bedrijf werken dat organisaties helpt om naast economische waarde ook maatschappelijke waarde te creëren? En ben jij net afgestudeerd of ga je binnenkort afstuderen? Kom dan stagelopen bij ons! Vertel ons wat je graag bij Next2 wil realiseren en dan komt de praktijkervaring vanzelf.

Ben jij enthousiast geworden van een van deze posities? En heb je 3-5 jaar werkervaring in een uitdagende profit, non-profit, consulting of ICT-omgeving en een achtergrond in bedrijfskunde, bestuurskunde, business information management of informatie technologie? Dan drinken we graag een kop koffie met jou.

Staat er geen passende vacature open, maar denk je dat je heel goed bij ons past?
Mail gerust. Een kop koffie kan altijd!